Är du redo att förverkliga din dröm om att skapa ett eget brädspel?

Hos Nangarra Games kombinerar vi vår omfattande erfarenhet inom spelproduktion och -utveckling med en passion för att skapa en mångfald av bräd- och sällskapsspel. Från enkla spel som memory och traditionella kortlekar till avancerade uppsättningar med en rikedom av komponenter som tärningar, figurer och unika tillbehör – inklusive timglas, markeringspåsar och miniatyrhus – är varje spel skräddarsytt för att komplettera dess unika tema.

Vi tillverkar majoriteten av våra spel i Asien, i samarbete med FSC-certifierade fabriker som inte bara levererar högkvalitativa produkter utan också upprätthåller rättvisa arbetsförhållanden. Detta samarbete säkerställer att vi kan erbjuda spel av högsta kvalitet samtidigt som vi håller kostnaderna nere, genom att följa branschstandarder för spelkortstorlekar och materialval.

Vårt sortiment täcker allt från kompakta spelplaner till storslagna uppsättningar, förpackade med omsorg i hållbara material. Oavsett om du föredrar eleganta kartonger med högkvalitativt tryck eller skräddarsydda tygpåsar, strävar vi efter att möta dina specifika förpackningsbehov. Vi erbjuder även detaljerade instruktionsböcker för varje spel och uppmuntrar användningen av miljövänliga pappinlagor för en hållbar och estetisk presentation av spelkomponenterna.

Vanliga frågor

Kostnaden för att tillverka ett spel kan variera betydligt beroende på flera faktorer, såsom spelets innehåll, upplaga och val av material. En annan avgörande faktor är om man väljer att inkludera standardkomponenter som redan finns tillgängliga på marknaden, såsom tärningar, timglas, eller standardpokerkort. Dessa val kan påverka den totala kostnaden avsevärt.

För att ge dig en uppfattning om prissättningen, här är ett exempel: En kortlek bestående av 54 kort, komplett med förpackning och tryckt i fullfärg med en glossy finish, kan kosta allt från 5 kr till 30 kr per enhet. Denna prisskillnad beror huvudsakligen på antalet exemplar som beställs. Utöver detta tillkommer kostnader för frakt och eventuell tullavgift.

För en mer exakt prisuppgift anpassad till just ditt projekt, tveka inte att kontakta oss med detaljer om ditt spel. Vi ser fram emot att hjälpa dig att realisera ditt projekt med en kostnadseffektiv lösning.

Prototyper Brädspel

Vi bistår dig i utvecklingen av brädspelsprototyper och guidar dig genom hela produktionsprocessen. Tillsammans utforskar vi effektiva lösningar för spelets förpackning och andra komponenter, för att säkerställa att slutprodukten inte bara möter, utan överträffar dina förväntningar.

Öga för detaljer

Vi är stolta över att arbeta enligt branschstandarder och besitter en avancerad teknikpark utrustad med effektiva maskiner. Detta möjliggör för oss att noggrant övervaka alla aspekter av produktionen, inklusive färgval, materialval och andra viktiga detaljer.

Noggrannhet i Varje Steg

Det är av yttersta vikt att det färdiga spelet inte bara är en produkt, utan en helhetsupplevelse som lever upp till, och överträffar, slutkundens förväntningar. Hos oss lämnas ingenting åt slumpen.

Steg-för-Steg: Från Idé till Färdigt Spel

1. Spelidé och Koncept: Varje stort spel börjar med en unik idé. Det behöver inte vara en helt ny uppfinning; även en kreativ vändning på ett befintligt spel kan bli en hit. Det viktiga är att ditt spel erbjuder en rolig och engagerande upplevelse.

2. Regler och Mekanik: En solid förståelse för spelets regler och mekanik är avgörande. Inspiration kan hämtas från befintliga spel, men målet är att hålla reglerna så enkla att de kan förstås inom fem minuter.

3. Grafisk Design: Använd professionella verktyg som Illustrator eller Photoshop för att designa ditt spel. Inspireras av andra spel och använd resurser från webbplatser som Pinterest och freepik.com. Kom ihåg att upplösningen bör vara minst 300 DPI för bilder, och att vektorgrafik är att föredra för skalbarhet.

4. Produktion: Innan produktionen startar säkerställer vi att all design och alla texter är korrekta och optimerade för tryck. Produktionstiden kan variera, men räkna med ungefär 30 dagar.

5. Transport: Leveranstiden beror på produktionsplatsen. För spel tillverkade i Kina, räkna med cirka 45 dagar för sjöfrakt. Sjöfrakt är ett kostnadseffektivt sätt att transportera dina spel.

6. Marknadsföring: Börja tänka på marknadsföring tidigt. Identifiera din målgrupp och planera hur du bäst når ut till dem. Vi på Nangarra Games har ett omfattande nätverk och kan erbjuda expertis för att effektivt marknadsföra ditt spel.

7. Försäljning och Distribution: Fundera över hur du vill sälja ditt spel. Oavsett om du väljer direktförsäljning till butiker eller onlineförsäljning, är det viktigt att ha en plan för lagerhållning och distribution.

På Nangarra Games är vi passionerade om att hjälpa kreatörer att förverkliga sina drömmar om att skapa egna spel. Med vår expertis och ditt kreativa koncept kan vi tillsammans skapa något fantastiskt. Är du redo att börja resan från idé till färdigt spel? Kontakta oss idag för att ta det första steget mot ditt eget brädspel.

Kontakta oss

Drömmer du om att skapa ditt eget brädspel? Hos Nangarra Games är vi här för att förverkliga din vision. Med vår expertis och passion för spelutveckling kan vi vägleda dig från idé till färdig produkt.