Nummerkampen - Spelet där man sätter nummer, händers personer, prylar och tal i rätt ordning.

Nummerkampen - Spelet där man sätter nummer, händers personer, prylar och tal i rätt ordning.

Nangarra Games är glada att meddela lanseringen av deras senaste spel, "Nummerkampen", en spännande och utmanande spelupplevelse som passar perfekt för fans av populära spel som "När då då". "Nummerkampen" är ett innovativt spel som kombinerar strategi, tur och en unik förståelse för numrens ordning, och är designat för att engagera spelare i alla åldrar.

Nummerkampen spel familj

I "Nummerkampen" tävlar spelarna om att vara först med att korrekt placera nummer och tal på sina nummerlinjer. Spelet utmanar spelarnas förmåga att förstå och förutsäga numrens relativa ordning, vilket gör det till en perfekt aktivitet för familjespelkvällar, vänner som samlas, eller som ett pedagogiskt verktyg i klassrummet.

"Vi är stolta över att introducera 'Nummerkampen' till spelmarknaden," säger Nicklas, VD för Nangarra Games. "Detta spel är inte bara underhållande och engagerande, utan det främjar också kritiskt tänkande och beslutsfattande. Vi tror att det kommer att bli en favorit bland både tonåringar och vuxna."

"Nummerkampen" är designat för att vara lätt att lära sig men erbjuder samtidigt en ökande svårighetsgrad som håller spelarna engagerade och utmanade. Spelet kan anpassas för olika åldersgrupper, med en vinstgräns på 15 kort för vuxna och 10 kort för yngre spelare, vilket gör det till ett utmärkt val för familjer.

Nangarra Games är kända för att skapa innovativa och underhållande spel som engagerar spelare på djupet. Med "Nummerkampen" fortsätter de att leverera spel som inte bara är roliga att spela, utan också bidrar till spelarnas utveckling och lärande.

"Nummerkampen" kommer att finnas tillgängligt i vår. För mer information om spelet, besök 

Om Nangarra Games: Nangarra Games är en ledande spelutvecklare som specialiserar sig på att skapa innovativa och engagerande brädspel för alla åldrar. Med en passion för spel och lärande strävar Nangarra Games efter att leverera produkter som förenar familjer och vänner och främjar kreativitet och kritiskt tänkande.

Vi hjälper dig med ditt nya spel!

Behöver du en hjälpande hand med ditt nya spel? Släng iväg ett meddelande för info om priser, samples, eller vad som helst annat som har med sällskapsspel att göra. Vi är här och chillar, redo att hjälpa till!