Generationskampen – Det Svenska sällskapsspelet för hela familjen

Generationskampen – Det Svenska sällskapsspelet för hela familjen

Är du på jakt efter det perfekta sättet att tillbringa en rolig kväll med familjen? Då är Generationskampen precis vad du behöver! Detta underhållande sällskapsspel är inte bara svensktillverkat, det är också det ultimata spelet för att få hela familjen att ha kul tillsammans.

Frågespelet med för hela familjen

Generationskampen tar dig med på en spännande resa genom fyra generationer - mormor, morfar, mamma och pappa samt barn. Varje generation representeras av ett kort med fyra olika kategorier som utmanar dina kunskaper inom populära ämnen som nyheter, radio & TV, musik och populärkultur. Spelet innehåller även videofrågor där man får se gamla virala och roliga klipp från svensk television, vilket ger en extra dimension till spelet och gör det ännu mer underhållande och utmanande.

Spelplan generationskampen

Köp Generationskampen här


Generationskampen är enkelt att spela

Generationskampen är också mycket praktiskt och enkelt att spela. Allt du behöver finns där i lådan – från spelplanen till spelbrickorna och korten. Du kan spela spelet hemma, på en picknick eller på en resa. Det är ett utmärkt sätt att koppla av och ha kul tillsammans som familj. Du kan köpa spelet på nangarra.com, där du även hittar andra populära sällskapsspel för hela familjen.

En av de bästa sakerna med Generationskampen är att det passar för alla åldrar och kunskapsnivåer. Det är ett utmärkt sätt att lära känna varandra bättre och skapa nya minnen och erfarenheter. Dessutom är det tillverkat i Sverige av Nangarra Games, vilket gör det till ett utmärkt val för dig som vill stödja svenska företag och samtidigt ha kul tillsammans med din familj och vänner.

Generationskampen har också blivit oerhört populärt och slutsålt flera gånger på Nangarra Games, vilket säger något om dess höga kvalitet och underhållningsvärde.

Innehåll i generationskampen

Frågor och svar om Generationskampen

Vilka generationer ingår i spelet?

Spelet tar dig på en resa genom fyra generationer - mormor, morfar, mamma och pappa samt barn.

Vad är kategorierna i spelet?

Varje kort har fyra olika kategorier som utmanar dina kunskaper inom populära ämnen som nyheter, radio & TV, musik och populärkultur.

Kan man spela spelet med olika åldersgrupper?

Ja, spelet är utformat för att passa alla åldrar och kunskapsnivåer, vilket gör det till en utmärkt aktivitet för hela familjen.

Var kan jag köpa Generationskampen?

Du kan köpa Generationskampen på nangarra.com, där du även hittar andra populära sällskapsspel för hela familjen.

Hur många videofrågor finns det i Generationskampen?

Det finns över 80 videofrågor just nu och fler kommer att läggas till i framtiden för att hålla spelet uppdaterat och utmanande.

När släpptes Generationskampen?

Generationskampen släpptes 2022 och har sedan dess blivit oerhört populärt bland familjer och vänner.

Hur många exemplar av Generationskampen har sålts?

Över 5000 exemplar av Generationskampen har sålts sedan dess lansering, och det blev slutsålt på bara en månad.

När kommer Generationskampen att finnas tillgängligt igen?

Generationskampen kommer att finnas tillgängligt igen i början av juni 2023, så håll utkik efter den på nangarra.com.



Vi hjälper dig med ditt nya spel!

Behöver du en hjälpande hand med ditt nya spel? Släng iväg ett meddelande för info om priser, samples, eller vad som helst annat som har med sällskapsspel att göra. Vi är här och chillar, redo att hjälpa till!