Vår Historia

Vi grundade företaget 2020 och har sedan dess skapat över 15 olika spännande brädspel. Vi fortsätter att lägga till nya spel till vår kollektion, och strävar alltid efter att vara innovativa och kreativa när vi utvecklar nya spelkoncept.

Vårt huvudkontor är beläget i Skåne, men vårt lager finns i Karlholm, vilket gör det möjligt för oss att skicka våra spel över hela landet på ett snabbt och effektivt sätt. Vi är stolta över att vara en del av den svenska spelbranschen och vår ambition är att göra brädspel tillgängliga för så många som möjligt.

Vi tror att våra brädspel kan föra människor samman, och vi arbetar ständigt för att skapa spel som är utmanande, roliga och underhållande för alla åldrar och bakgrunder. Vi vill att våra spel ska skapa minnen som varar livet ut och vi hoppas att du kommer att njuta av våra spel lika mycket som vi gör!

Vi är helt öppna med att våra produkter tillverkas i Kina, och vi är stolta över att våra spel produceras med papper som är certifierat av Forest Stewardship Council (FSC). För att ytterligare minska vårt miljöavtryck har vi valt att eliminera plastförpackningar från kortlekar och liknande produkter. Vi strävar också efter att optimera lastningen av våra containrar från botten till toppen, vilket bidrar till en mer effektiv transport. Dessutom är vi engagerade i etiska arbetspraktiker och håller oss till standarder fastställda av Business Social Compliance Initiative (BSCI) och Sedex, vilket säkerställer att vi upprätthåller höga standarder för arbetsförhållanden och miljöansvar i vår tillverkningsprocess.