Slutsålt! Varför alla vill ha Sällskapsspelet Generationskampen

Slutsålt! Varför alla vill ha Sällskapsspelet Generationskampen
Generationskampen är ett sällskapsspel som riktar sig till fyra olika generationer: barn, ungdomar, vuxna och äldre. Spelet blev oerhört populärt under julen 2022 och det blev snabbt slutsålt på butikshyllorna. Vi har ett högt tryck på förhandsbeställningar och rekommenderar att lägga en order för garanterad leverans när spelen kommer till spelen under April 2023.

Spelet går ut på att svara på frågor som rör olika ämnen, såsom musik, populärkultur, tv och film samt nyheter under årtiondet.

Varje fråga är specifikt utformad för att passa en viss generation, vilket gör det utmanande för spelarna att svara på frågor som inte rör deras egen generation. Spelet innehåller ett brett utbud av frågor som rör olika ämnen och tidsepoker, och det finns många olika nivåer av svårighet, vilket gör det lämpligt för spelare i alla åldrar. Generationskampen har verkligen lyckats med att bli en favorit under julen 2022 och det är inte svårt att förstå varför. Med sina utmanande frågor och möjligheten för olika generationer att lära av varandra, är det ett underhållande och lärorikt sällskapsspel för hela familjen.

Förhandboka här: https://www.nangarra.com/products/generationskampen

Generationskampen är ett unikt frågesportsspel för flera generationer att spela tillsammans. Spelet är utformad för att passa fyra olika generationer: barn, ungdomar, vuxna och äldre.

Spelet kan spelas med lagen delade upp efter generation, så att ungdomarna tävlar mot föräldrar och mormor och morfar. Men det går också att mixa lagen jämnt för att se vem som är mest påläst av alla generationer.

En annan unik funktion med Generationskampen är de digitala utmaningarna. Spelarna kan lyssna på musik och se videoklipp direkt i mobilen och svara på frågor rätt, allt utan att behöva ladda ner en app. Detta gör spelet ännu mer interaktivt och roligt.

För att vinna spelet måste laget ta sig ett helt varv runt spelplanen och svara på frågor från alla fyra olika generationer. Detta gör spelet utmanande och roligt för alla åldrar.

Om man inte vill använda internet eller mobilen så fungerar spelet också utmärkt med bara korten. Generationskampen är ett spel för alla tillfällen och alla åldrar. Det är ett roligt och interaktivt sätt för familjemedlemmar att lära känna varandra på ett djupare plan och få en förståelse för varandras erfarenheter och kunskaper.

Vi hjälper dig med ditt nya spel!

Behöver du en hjälpande hand med ditt nya spel? Släng iväg ett meddelande för info om priser, samples, eller vad som helst annat som har med sällskapsspel att göra. Vi är här och chillar, redo att hjälpa till!