Förfest & Dryckesspel

Om du planerar att bjuda in dina vänner på fest eller har fått en inbjudan till en förfest är det alltid smart att ha ett bra festspel som gör att alla kan slappna av och lära känna varandra. Starta festen med ett enkelt spel som gärna får alla att slappna av och ha kul och roligt tillsammans.

Med ett bra partyspel som gärna innehåller bra anledningar till att bli berusad och dricka är alltid uppskattat och omtyckt när man vill ha en bra festkänsla. Vi kan lova en skön stämning och en riktigt kul fest om du köper fest-spel hos oss.

När ska man ta fram förfestspelet? Det är bra att låta alla få en fördrink eller hunnit bekanta sig med varandra innan man öppnar upp ett dryckesspel. Samla gänget i vardagsrummet, köket eller där ni har möjlighet att enkelt se och spela med varandra.

Alla våra spel är tillverkade här på Nangarra Games och vi är stolta att ha de roligaste, snuskigaste och busigaste förfestspelen i Sverige. 

Hos oss hittar du spel som Jag har aldrig, Pest eller kollera, Fyllekort, Pekleken och flera andra roliga klassiska festspel men med en twist. 

Vilket är det bästa förfest-spelet?  Beer Pong, eftersom det är enkla regler och alla kan vara med och spela.

Hur arrangerar man en bra fest? Enkelt... Musik, snacks och alkohol. Resten brukar lösa sig själv.

Så för er som känner er redo för något nytt spel till helgen så har vi massor av festspel som bjuder på nya, och minst lika roliga utmaningar tillsammans med nya eller gamla vänner.