Træningskort og bunker til træning

Träningskort och kortlek för träning

Træningskort og bunker til træning

Har du problemer med at holde dig på sporet, når det kommer til din træning? Oplever du, at træning bliver et kaotisk rod efter et stykke tid? Hvis ja, så prøv at bruge Fitness Pokers smarte træningskort! De er perfekte til enhver fitnessentusiast, der ønsker at forblive motiveret og holde deres træningsrutine på sporet. Og da de kommer i form af almindelige spillekort, kan de bruges med eller uden noget udstyr. Så uanset om du er hjemme eller i fitnesscentret, vil disse kort helt sikkert hjælpe!

sæt kort med øvelser til træningscenteret

Sådan øver du dig med et sæt kort

At træne med et fitness pokerspil i lommen eller tasken. Hvert kort har forskellige øvelser. Vælg en øvelse og lav den så. Du kan lave øvelsen så mange gange du vil. Når du er færdig, læg kortet tilbage i bunken og fortsæt. Du kan lave så mange forskellige øvelser, du vil.

Calisthenics og kropsbøjning træningskort


Hvad er et træningskort?

Træningskort er fysiske kort med øvelser skrevet på. De er designet til at hjælpe folk med deres fitnessmål. De kan bruges derhjemme, i fitnesscentret eller hvor som helst andre steder, du ønsker at træne. De er små og bærbare, så du kan tage dem med dig, uanset hvor du går.

Yoga kortdæk med øvelser til yoga


Sådan bruger du Fitnesspoker


For at bruge et træningskort skal du først beslutte dig for, hvilken type træning du vil lave. Der er konditionstræningskort, styrketræningskort og balancetræningskort. Når du har besluttet dig for, hvilken type kort du ønsker, skal du finde et fitnesskort, der matcher dine behov.

Vi hjälper dig med ditt nya spel!

Behöver du en hjälpande hand med ditt nya spel? Släng iväg ett meddelande för info om priser, samples, eller vad som helst annat som har med sällskapsspel att göra. Vi är här och chillar, redo att hjälpa till!