Träningskort och kortlek för träning

Träningskort och kortlek för träning

Träningskort och kortlek för träning

Har du problem med att hålla dig på rätt spår när det kommer till dina träningspass? Upplever du att träning blir en kaotisk röra efter ett tag? Om så är fallet, prova att använda Fitness Poker smarta träningskort! De är perfekta för alla fitnessentusiaster som vill hålla sig motiverade och hålla sin träningsrutin på rätt spår. Och eftersom de kommer i form av vanliga spelkort kan de användas med eller utan någon utrustning. Så oavsett om du är hemma eller på gymmet kommer dessa kort garanterat att hjälpa!

kortlek med övningar för gymmet

Hur man tränar med en kortlek

För att träna med en kortleken med fitness poker i fickan eller väskan. Varje kort har olika övningar. Välj en övning och gör den sedan. Du kan göra övningen så många gånger du vill. När du är klar lägger du tillbaka kortet i kortleken och fortsätter. Du kan göra hur många olika övningar du vill.

Calisthenics och kroppsviksträning kortlek


Vad är träningskort?

Träningskort är fysiska kort med övningar skrivna på. De är designade för att hjälpa människor med deras träningsmål. De kan användas hemma, på gymmet eller någon annanstans där du vill träna. De är små och bärbara, så du kan ta dem med dig vart du än går.

Yoga kortlek med övningar för yoga


Hur man använder Fitnesspoker


För att använda ett träningskort måste du först bestämma vilken typ av träning du vill göra. Det finns konditionsträningskort, styrketräningskort och balansträningskort. När du har bestämt dig för vilken typ av kort du vill ha måste du hitta ett fitnesskort som matchar dina behov. 

Vi hjälper dig med ditt nya spel!

Behöver du en hjälpande hand med ditt nya spel? Släng iväg ett meddelande för info om priser, samples, eller vad som helst annat som har med sällskapsspel att göra. Vi är här och chillar, redo att hjälpa till!