Tantra-övningar för par med vår Couples Calendar

Tantra-övningar för par med vår Couples Calendar

De flesta av oss längtar efter djupa, uppfyllande relationer där vi känner oss älskade, tillfredsställda och trygga. Vi längtar efter verklig anslutning som är själsdjup och närande, där vi kan vara oss själva utan masker. Det kräver att vi lär oss om intimitet.


Tantra övningar för par - Meditation hjärta till hjärta


Idag ska vi utforska lucka ett i vår Couples Calendar där du kommer att få testa en guidad meditation tillsammans med din partner. Detta är en fantastisk möjlighet att fördjupa er anknytning och intimitet. Genom att öva mindfulness och närvaro tillsammans kan ni uppleva ökad närhet och närvaro i er relation. Vi hoppas att ni kommer att njuta av denna övning och att den kommer att vara till hjälp för er båda på er gemensamma resa. Glöm inte att tagga oss i era inlägg och dela med er av era erfarenheter!

Förberedelser för tantra övningar


När ni är redo att utforska denna meditation tillsammans, ta en stund att sätta er framför varandra, på två stolar eller i en meditationsposition. Håll ryggen rak och ta varandras händer. Fokusera på era hjärtan och den kärlek ni känner för varandra.


När ni har förberett er, klicka på länken för att lyssna på ljudguidningen och utforska denna meditation hjärta till hjärta tillsammans.

Fler övningar med tantra kalendern “Couples Calendar - Deeper Connection”


Att utforska tantra och intimitet tillsammans med sin partner kan vara en fantastisk resa av ökad närvaro och förstärkt anknytning. Om ni gillade övningen i vår kalender och vill fortsätta er resa inom tantra, kan vi varmt rekommendera att ni köper hela kalendern med övningar för par.

 

Läs mer om Couples Calendar här

Denna kalender innehåller 25 olika övningar som är utformade för att stärka er anknytning, fördjupa ert förhållande och utforska intimiteten tillsammans på nya sätt. Genom att fortsätta er resa inom tantra kan ni uppleva ännu mer glädje, närhet och tillfredsställelse i ert förhållande.


Klicka här för att köpa hela vår kalender med övningar för par och fortsätt er resa tillsammans mot en mer kärleksfull och intimitetsfylld framtid!

Vi hjälper dig med ditt nya spel!

Behöver du en hjälpande hand med ditt nya spel? Släng iväg ett meddelande för info om priser, samples, eller vad som helst annat som har med sällskapsspel att göra. Vi är här och chillar, redo att hjälpa till!