Kender du virkelig din familie - et nyt og spændende spil om din familie!

Kender du virkelig din familie - et nyt og spændende spil om din familie!

"Kender du virkelig din familie" - et nyt og spændende spil om din familie!

Kender du virkelig din familie?


At tilbringe tid sammen som familie er vigtigt, men det kan være svært at finde brætspil, der passer til både børn og voksne. Det er her vores nye brætspil "Kender du virkelig din familie" kommer ind i billedet.


Spillet er designet til at hjælpe familiemedlemmer med at lære hinanden bedre at kende ved at stille spørgsmål og udfordre hinanden på forskellige måder. Spørgsmålene er udformet til at få en til at tænke og kan føre til diskussioner om alt fra personlige præferencer til livsfilosofi og værdier. Der er over 100 spørgsmål i spillet og 50 udfordringer.
Udfordringerne kan være alt fra, hvem der kan imitere en orm bedst, til hvem der kan lave flest armbøjninger. Alle udfordringer er designet til at være sjove og udfordrende, samtidig med at de fremmer samarbejde og kommunikation.

 


Spørgsmål fra spillet "Kender du virkelig din familie":


 • Hvilke eventyr vil jeg gerne prøve?
 • Hvad klager jeg mest over?
 • Hvad er min yndlingsfrugt?
 • Hvilket dyr skræmmer mig mest?Udfordringer fra spillet "Kender du virkelig din familie":

 • Hvem kan imitere en orm bedst? Alle får chancen for at vise deres færdigheder på gulvet. Du er dommeren, og den, du synes, har gjort det bedst, får kortet.
 • Papirflyvning! Vælg en person til at folde et papirfly, og derefter konkurrerer alle om at kaste det længst. Den, der vinder, beholder kortet.
 • Hvem kan slikke næsen? Konkurrer om, hvem der kan komme tættest på sin næse med tungen. Vinderen beholder kortet.
 • Hvem kan lave de sjoveste prutter med munden? Alle får 2 forsøg, derefter stemmer I om, hvem der gjorde det bedst. Vinderen får kortet.
 • Hvem kan lave flest armbøjninger? Sæt uret til et minut og se, hvem der kan lave flest. Vinderen beholder kortet.
Spilleregler for "Kender du virkelig din familie":


Spillet går ud på at tage kort fra bunken på skift, den yngste person begynder. Afhængigt af den korttype, der trækkes, følger man reglerne for at afgøre, hvem der får eller beholder kortet. Målet er at samle 15 kort, og den første person, der opnår dette, vinder spillet.5 gode grunde til at købe spillet "Kender du virkelig din familie":


 1. Fremmer familiens bånd - Brætspil er en fremragende måde at tilbringe kvalitetstid sammen som familie på. Det kan bidrage til at øge sammenholdet og styrke familiens bånd ved at have det sjovt sammen og lære hinanden bedre at kende. Perfekt til bedsteforældre at lære deres børnebørn bedre at kende.

 1. Forbedrer kommunikation og samarbejde - Brætspil opfordrer til kommunikation og samarbejde mellem børn, voksne og bedsteforældre. Det kan hjælpe med at forbedre kommunikationsevnerne og lære at arbejde sammen som en familie.

 1. Reducerer skærmtid - En anden positiv aspekt ved brætspil er, at de kan reducere skærmtiden. At spille spil sammen som familie er en god måde at erstatte skærmtiden med noget, der er mere interaktivt og socialt.

 1. Læring - Indeholder udfordringer og spørgsmål, der kan hjælpe med at lære nye ting om hinanden. Det kan være en sjov og interaktiv måde at lære for både voksne og børn og jeres forskellige værdier.

 1. Tilgængelig for alle aldre - Det kan hjælpe med at reducere kløften mellem generationer og skabe en følelse af samhørighed inden for familien. Endelig kan alle i familien spille brætspil.


Hvor kan man købe spillet "Kender du virkelig din familie"?

Du kan købe "Kender du virkelig din familie" brætspil fra os. Tryk her for at købe.

Vi hjälper dig med ditt nya spel!

Behöver du en hjälpande hand med ditt nya spel? Släng iväg ett meddelande för info om priser, samples, eller vad som helst annat som har med sällskapsspel att göra. Vi är här och chillar, redo att hjälpa till!