Känn din familj bättre med det nya sällskapsspelet - Känner du verkligen din familj - roliga frågor och utmaningar för barn och vuxna!"

Känn din familj bättre med det nya sällskapsspelet - Känner du verkligen din familj - roliga frågor och utmaningar för barn och vuxna!"

"Känner du verkligen din familj" - ett nytt och spännande frågespel om din familj!

känner du verkligein din familj familjespel


Att tillbringa tid tillsammans som familj är viktigt, men det kan vara svårt att hitta sällskapsspel som passar både barn och vuxna. Det är här vårt nya sällskapsspel "Känner du verkligen din familj" kommer in i bilden.


Spelet är designat för att hjälpa familjemedlemmarna att lära känna varandra bättre genom att ställa frågor och utmana varandra på olika sätt. Frågorna är utformade för att vara tänkvärda och kan leda till diskussioner om allt från personliga preferenser till livsfilosofi och värderingar. Det finns över 100 frågor i spelet och 50 utmaningar.
Utmaningarna kan vara allt från att vem som kan imitera en orm bäst till att vem kan göra flest armhävningar. Alla utmaningar är utformade för att vara roliga och utmanande samtidigt som de uppmuntrar samarbete och kommunikation.


Frågor från spelet “känner du verkligen din familj”:


 • Vad för äventyr vill jag gärna testa?
 • Vad klagar jag mest på?
 • Vilken är min favoritfrukt?
 • Vilket djur skrämmer mig mest?Utmaningar från spelet “känner du verkligen din familj”:

 • Vem kan imitera en orm bäst? Alla får chansen att visa sina färdigheter på golvet. Du är domaren, och den du tycker varit bäst får behålla kortet
 • Pappersflygplan! Välj som ska vika ett pappersflygplan och sen tävlar alla i att kasta den längst. Den som vinner behåller kortet.
 • Vem kan slicka sig på näsan? Tävla om vem som kommer närmast sin näsa med tungan. Vinnaren behåller kortet.
 • Vem kan göra de roligaste pruttar med munnen? Alla får 2 chanser sen röstar ni vem som vart bäst. Vinnaren får kortet.
 • Vem kan göra flest armhävningar? Sätt klockan på en minut och se vem som gör flest. Vinnaren behåller kortet

spelkort från känner du verkligen din familj


Spelregler “känner du verkligen din familj”:


Spelet går ut på att turas om att dra kort från kortleken,den yngsta personen börjar. Baserat på den korttyp som dras, följer man reglerna för att avgöra vem som får eller behåller kortet. Målet är att samla på sig 15 kort, och den första personen som uppnår detta vinner spelet.5 bra anledningar till varför du ska köpa spelet “Känner du verkligen din familj”:


 1. Främjar familjebanden - Sällskapsspel är ett utmärkt sätt att tillbringa kvalitetstid tillsammans som familj. Det kan bidra till att öka sammanhållningen och stärka familjebanden genom att man har kul tillsammans och lär känna varandra bättre. Perfekt för morfar och farmor att lära känna sina barnbarn bättre.

 1. Förbättrar kommunikation och samarbete - Sällskapsspel uppmuntrar till kommunikation och samarbete mellan barn, vuxna och farföräldrarna. Det kan hjälpa till att förbättra kommunikationsförmågan och lära sig att arbeta tillsammans som en familj.

 1. Minskar skärmtiden - Ett annat positivt aspekt med sällskapsspel är att de kan minska skärmtiden. Att spela spel tillsammans som familj är ett bra sätt att byta ut skärmtiden mot något som är mer interaktivt och socialt.

 1. Lärdom - Innehåller utmaningar och frågor som kan hjälpa till att lära sig nya saker om varandra.  Det kan vara en rolig och interaktiv inlärning för både vuxna och barn och era olika värderingar. 

 1. Tillgängligt för alla åldrar - Det kan hjälpa till att minska klyftan mellan generationer och skapa en känsla av samhörighet inom familjen. Äntligen kan alla spela sällskapsspel i familjen.


Vart kan man köpa spelet “Känner du verkligen din familj”?

Känner du verkligen din familj sällskapspel går att köpa från oss. Tryck här för att köpa.

Vi hjälper dig med ditt nya spel!

Behöver du en hjälpande hand med ditt nya spel? Släng iväg ett meddelande för info om priser, samples, eller vad som helst annat som har med sällskapsspel att göra. Vi är här och chillar, redo att hjälpa till!