5 Bästa Förfest Spel du måste ha på nästa Fest

Alla vet att förfesten är oftast bättre än festen och det är viktigt att ha ett förfestspel som får alla på bra humör och bra anledningar att dricka.

Vi har gjort en lista på årets bästa förfesspel 2022. Pekleken och Jag har aldrig är två klassiska festspel som alltid är roliga och får folk att bli fulla om de vågar svarar ärligt på frågorna.

Ett bra förfestspel måste ha snuskiga, grova, roliga, knasiga och tänkvärda frågor.  Här kommer våra favoriter på förfestspel.

5. Den som skrattar förlorar

Bästa förfestspelet sommaren 2022

Just nu har Partykungen ett väldigt roligt och grovt förfestspel. Spelet innehåller 200 kort med skämt, 50 polletter och en tärning. Reglerna är enkla – den som skrattar förlorar. Vi rekommenderar mellan 2-5 spelare, men ju fler desto roligare! Många av skämten på korten finns i klippen du kan se, men många av dem är färska!

4. Jag har aldrig XXX

Jag har aldrig förfestspel 2022

Spelreglerna i detta förfestspelet är enkelt. Dra ett kort och läs högt och de som känner igen sig får dricka. Denna versionen innehåller massor av roliga och snuska frågor. En klassiker!

3. Fyllekort förfest

Detta spelet är för dig som vill att alla ska bli fylla på förfesten. I spelet finns massor av kort som kommer få er att dricka. Massor av utmaningar som är perfekt för förfesten.

 

2. Twerk Pong förfest

förfest spel 2022

1. Pekleken förfest

förfest pekleken spel sommaren 2022

 

Vi hjälper dig med ditt nya spel!

Behöver du en hjälpande hand med ditt nya spel? Släng iväg ett meddelande för info om priser, samples, eller vad som helst annat som har med sällskapsspel att göra. Vi är här och chillar, redo att hjälpa till!